Съпругата на Налдо е изиграла решителната роля при трансфера на

...
Съпругата на Налдо е изиграла решителната роля при трансфера на
Коментари Харесай

Съпругата на Налдо е изиграла важна роля при трансфера му в Монако

Съпругата на Налдо е изиграла решителната роля при прехвърлянето на бразилеца от Шалке 04 в Монако, оповестяват медиите в Германия. 36-годишният бранител не играеше постоянно като титуляр за тима от Гелзенкирхен и заради тази причина пожела да напусне по посока клуба от френската Лига 1.

" Миналия сезон той беше най-хубавият. След единствено четири дуела от сегашния шампионат Налдо е прекомерно остарял и повече не е значим ", написа Карла Налдо в профила си в обществената мрежа “Инстаграм” във връзка отношението на Шалке към нейния брачен партньор през последните месеци.

Налдо имаше основна роля за " сините " през предходната акция. Тогава те приключиха на второто място в крайното класиране след първенеца Байерн Мюнхен.

" Не чета обществените медии и постовете там. Не чета написаното от футболистите и от техните съпруги в интернет. Интересува ме какво споделя Налдо ", съобщи спортният шеф на Шалке 04 Кристиан Хайдел пред вестник “Билд”.

Налдо, който е някогашен футболист на Вердер Бремен и Волфсбург, подписа контракт с Монако до лятото на 2020 година за трансферна сума от към милион евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР