Съпругата на милионер от Дубай предизвика възмущение в интернет, след

...
Съпругата на милионер от Дубай предизвика възмущение в интернет, след
Коментари Харесай

Милионерска съпруга разгневи феновете си, след като похарчи 3 млн. долара за седмица

Съпругата на милионер от Дубай провокира отвращение в интернет, откакто разкри, че е похарчила повече от 3 милиона $ за една седмица. 23-годишната Линда Андраде профука голяма част от заплатата на брачна половинка си, откакто похарчи повече от 589 087 $ за извършване на покупки на дизайнерски облекла, както и 330 948 $ за злато и 11 914 $ за шоколад.

Тези детайлности за свръхлуксозните й разноски бяха разкрити във видео в TikTok. Клипът, който разказва разточителното харчене на дамата, е събрал над 580 000 гледания. Не е ясно обаче къде и по кое време е снимано това видео в TikTok.

" Не се срамя да манифестирам с естетиката на златотърсачка “, призна 23-годишната Андраде, до момента в който описваше очевидните си привички за харчене.

Кои са тези богаташи?



Линда е омъжена за супер богат, основан в Дубай крипто барон на име Рики Андраде, за който се омъжва, когато е била единствено на 19 години. 

Самопровъзгласилата се " Оригинална дубайска стопанка “ постоянно снима видеоклипове, показващи по какъв начин този султан на блясъка я обсипва с първокласни дарове.

Тези клипове, които постоянно събират милиони гледания, виждат по какъв начин същинската стопанка от Дубай се хвали с това, че е похарчила 16 000 $ за един ден, пробва чаша кафе от 24K злато и кара брачният партньор й да освети Burj Khalifa със " известие за цветущ рожден ден “, когато навърши 23 години.

Как реагираха обществените медии?

Разкритието на Андраде в TikTok накара потребителите на обществените медии да нарекат лудориите й " прекомерни “, написа bTV.

Потребителите започнаха да съдят нейното разсипничество, изключително на фона на това, че доста хора страдат от финансовите рецесии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР