Съпругата на Михаел Шумахер, Корина, казва, че легендата от Формула

...
Съпругата на Михаел Шумахер, Корина, казва, че легендата от Формула
Коментари Харесай

ВИДЕО Съпругата на Шумахер: Михаел е тук, но е различен

Съпругата на Михаел Шумахер , Корина, споделя, че легендата от Формула 1 е " друг, само че той е тук ". 52-годишният първенец продължава рехабилитацията си от мозъчна контузия, претърпяна при ски случай през декември 2013 година

Семейството е свело до най-малко разгласяването на информация по отношение на Шумахер след случая. В иден документален филм на Netflix, чиято премиера ще бъде на 15 септември, Корина споделя, че поверителността е доста значима за тях, само че все пак разкрива дребни елементи към положението на брачна половинка си.

„ Михаел ми липсва всеки ден. И то освен на мен. Липсва на децата, фамилията, татко му, всички към него. На всички им липсва Михаел, само че Михаел е тук – друг, само че тук.Той към момента ми демонстрира какъв брой мощен е всеки ден ", споделя тя. " Живеем дружно вкъщи. Правим терапия. Правим всичко допустимо, с цел да може Майкъл да е по-добре и да се уверим, че му е комфортно. И най-много - да го накараме да почувства нашето семейство, нашата връзка. "

" И без значение какво, ще направя всичко, което мога. Всички ще го създадем. Опитваме се да продължим като семейство, по този начин, както той харесваше и към момента го прави. Ние продължаваме живота си. " Личният живот е персонален ", както постоянно е казвал. За мен е доста значимо той да може да продължи да се радва на персоналния си живот колкото е допустимо повече. Михаел постоянно ни е защитавал, а в този момент ние пазиме Михаел ", добавя Корина.

За пръв път тя споделя и какво й е споделил Шумахер, преди да стъпи на пистата в Мерибел, където претърпя случая, който промени живота му: " Малко преди случая в Мерибел той ми сподели: " Снегът не е доста добър. Може да отидем в Дубай и да скачаме с парашут там. "

Това е едно от последните неща, които Михаел е споделил на брачната половинка си преди да падне и да удари главата си в камък по време на ски втурване със сина му Мик (бел. ред. тогава на 14 години). Шампионът във Формула 1 получи ужасяваща мозъчна контузия, която го остави в кома за 6 месеца.

Оттогава Михаел получава профилирани грижи в дома му в Швейцария край женевското езеро, а фамилията му не разкрива никакви детайлности към здравословното му положение.

Сега Корина взема решение да приключи мълчанието си и споделя, че в годините, в които Михаел се е състезавал във Формула 1, тя е вярвала, че " ангели хранители " бдят над брачна половинка ѝ.

" Винаги беше незасегнат след надпреварите. Ето за какво бях уверена, че той има няколко ангели хранители, които бдят над него. "

" Не знам дали е тъй като това е тип защитна стена, която издигаш към себе си или просто си доверчив, само че на мен в никакъв случай и през разум не ми е минавало, че нещо в миналото може да случи на Михаел. Никога не съм упреквала Господ за какво това ни се случи в този момент. Инцидентът беше просто в действителност неприятен шанс – най-лошият шанс, който в миналото може да извади в живота си ", споделя дамата на Шумахер.

Шумахер печели два шампионата във Формула 1 за Бенетон през 1994 и 1995 година и по-късно пет поредни трофеи за Ферари, сред 2000 и 2004 година Той се пенсионира през 2006 година, само че се завърна в надпреварата с Мерцедес от 2010 до 2012 година

Синът на Майкъл и Корина - Мик е в дебютния си сезон във Формула 1 с Хаас.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР