Съпругата на мениджъра на Арсенал Микел Артета Лорена Бернал сподели,

...
Съпругата на мениджъра на Арсенал Микел Артета Лорена Бернал сподели,
Коментари Харесай

Съпругата на Артета: Вирусът нямаше да го спре да работи!

Съпругата на мениджъра на Арсенал Микел Артета Лорена Бернал показа, че испанецът се усеща в положително здраве, макар че беше диагностициран с ковид.

Артета стана първият треньор в Англия диагностициран с новия вирус COVID-19, като точно неговото заболяване беше и измежду аргументите за бързата анулация на всички срещи от Висшата лига в идващите няколко седмици.

Въпреки това брачната половинка на наставника показа, че той е в положително здраве. В послание към почитателите на "артилеристите " тя съобщи, че признаците на вируса нямаше да спрат Артета да извършва функционалностите си отпред на тима.

"Благодаря на всички за страхотните пожелания, е-мейли, известия и позвънявания в поддръжка на брачна половинка ми. Той се усеща добре. Истината е, че в естествена сутуация признаците на този вирус в никакъв случай нямаше да му попречат да си извършва длъжността ".

"Щеше да вземе няколко ибупрофена и парацетамола и щеше да се оправи. Аз и децата сме изцяло добре. Очевидно за по-голямата част от популацията вирусът не е терминален ", приключи дамата на мениджъра на "топчиите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР