Съпругата на мъж, който почина след като се сблъска с

...
Съпругата на мъж, който почина след като се сблъска с
Коментари Харесай

Съпругът ми почина, след като се изправи срещу бандити, хвърлящи бутилки в градината – ченгетата трябва да направят повече, за да спрат досадните съседи

Съпругата на мъж, който умря откакто се сблъска с бандити, хвърлящи бутилки в дома им, споделя, че ченгетата би трябвало да създадат повече, с цел да спрат досадните съседи.

Главата на бащата на три деца Гари Нюлав беше ритната „ като футболна топка “ от Джордан Кънлиф, Адам Суелингс и Стивън Сортън, когато той самоуверено се опита да ги спре да вандализират коли пред парцела му в Чешир.

47-годишният Гари беше откаран по неотложност в болница, където трагично загуби живота си три дни, откакто младежите започнаха бруталната си офанзива против него пред дъщерите му през 2007 година

Извратеното трио, които по това време бяха пияни и надрусани с канабис, всички бяха затворени в клетка доживот през идната година.

Съпругата на Гари баронеса Хелън Нюлав е прекарала живота си от този момент в акция за задържането на жертвите на антисоциално държание по-сериозно в опит да спрат бъдещи убийства.

Подчертавайки, че „ може да се случи покруса, когато молбите за помощ останат нечут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР