Съпругата на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер - Корина,

...
Съпругата на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер - Корина,
Коментари Харесай

Съпругата на Шумахер има видео от каската му при падането преди 5 години

Съпругата на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер - Корина, разполага с видеозаписа от случая преди 5 година, който промени вечно живота на германеца. При каране на ски във Френските Алпи 7-кратният международен първенец претърпя рухване, което приключи с доста тежко рухване. GoPro камера, закрепена на каската на Шумахер, направи запис на страшния случай. При него някогашният немски водач загуби надзор над ските си, откакто те минаха през подал се през снега камък, и удари тежко главата си в различен.

Записът от камерата на каската бе конфискуван от полицията, с цел да се уточнят детайлите при нещастния случай. Сега “Билд” оповестява, че Корина Шумахер е получила записа и сега разполага в дома си с него.
Михаел продължава извънредно сложното си възобновяване в къщата на брега на Женевското езеро. Той бе изместен там през септември 2014 година Първоначално след случая Шумахер бе в кома. Състоянието на емблемата на Формула 1 се пази в цялостна загадка. Появяват се нищожни информации, а почитателите на Шуми не престават да се надяват, че един ден още веднъж ще го видят.
“24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР