Съпругата на легендарния синоптик Минчо Празников - Цана, е останала

...
Съпругата на легендарния синоптик Минчо Празников - Цана, е останала
Коментари Харесай

Жената на Минчо Празников изгоря с имот в Трявна

Съпругата на именития синоптик Минчо Празников - Цана, е останала без унаследен парцел, откакто преди години община Трявна го е продала, без да я уведоми и без да желае нейното единодушие, научи HotArena.

През 2020 година от свои съседи Цана Празникова с учудване научила, че парцелът е продаден от общината на търг на нов притежател. Тя неотложно потърсила отговор от институцията и поискала или парцелът да бъде върнат, или да получи полагащото се обезщетение от продажбата в размер на 8462 лева В молбата до общината е описала, че правата за прилагане на имота са й възобновени, че парцелът не е зарязан и че през годините за него са полагани грижи. Сега тя има намерение да съди община Трявна поради случая.

Пред „ Телеграф “ кметът на община Трявна Силвия Кръстева, беше безапелационна, че в тази ситуация няма нищо нелегално.

" През 2003 година страната е трансферирала на община Трявна всички нестопанисвани и непотърсени парцели и въпросният парцел, за който претендира госпожа Празникова е измежду тях. Самата госпожа няма, и не може да показа пред нас документ за благосъстоятелност на въпросния парцел ", съобщи кметицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР