Съпругата на Крисчън Хорнър, Гери Халиуел, се очаква да пропусне

...
Съпругата на Крисчън Хорнър, Гери Халиуел, се очаква да пропусне
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър най-новото: Гери решава да посети GP на Саудитска Арабия, тъй като Макс Верстапен се смята, че ще напусне Ред Бул

Съпругата на Крисчън Хорнър, Гери Халиуел, се чака да пропусне Гран при на Саудитска Арабия тази събота след демонстрацията й на единение с шефа на тима на Ред Бул предишния уикенд.

50-годишният Хорнър неотдавна беше освободен от хипотетично неуместно държание по отношение на колежка, откакто Red Bull организира следствие, което продължи 23 дни. Шефът на тима изрично отхвърли обвиняванията и твърди, че е почтен, откакто хипотетични известия и фотоси бяха изтекли в медиите и високопоставени ръководители на Формула 1 преди откриващото сезона Гран При на Бахрейн.

Преди надпреварата предходната събота стартира, Хорнър излезе от задната част на хотелския апартамент на Ред Бул, с цел да се срещне със брачната половинка си Гери, която дойде на основния вход на падока. След това иконата на Spice Girls и нейният брачен партньор от 10 години се хванаха за ръце, до момента в който вървяха пред очите на фотографи и телевизионни екипи.

Хорнър и Халиуел по-късно се целунаха, до момента в който честваха едно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР