Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в

...
Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в
Коментари Харесай

Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в сладкарницата си

Съпругата на Кирил Петков - Линда, подвигна внезапно цените в сладкарницата си.

Бившата премиерша наду фрапантно цената на изделията, които продава в центъра на София.

Госпожа Петкова разгласява напълно ново меню... с актуализирани цени, написа " България през днешния ден ".

Само преди месец най-скъпата торта в менюто на канадката коства към 90 лв.. Сега - на фона на повдигането на всички артикули и услуги, Линда прибавя повече от 10% % нарастване. Бившата премиерша продава торти за над 100 лв. броя.

Най-скъпият сладкиш, който някогашната премиерша предлага, е чийзкейкът с боровинки и лимон. Цената му е 120 български лв.. Почти толкоз коства и бадемовият тарт със сини сливи.

Увеличението обгръща палитрата от сладки произведения, приготвени от госпожа Петкова и екипа й. Цените на бонбоните и шоколадите също са поскъпнали в дребното ателие на участничката в " Мастършеф ".

В същото време дамата до Кирил Петков се завърна на работа. Няколко месеца Линда се появява от дъжд на вятър в сладкарницата. Първо бе пуснала екипа си в лятна отмора. След това отпътува за Канада. А в края на лятото, до момента в който мъжът й бе в акция, русокоската бе неразделно до него. Линда обикаля страната и пропагандира хората да гласоподават за брачна половинка й.

Затова рядко се вясва в сладкарницата. Ала откакто изборите отминават, тя се връща и с цялостна пара прави торти и бонбони.

Линда бе засечена на сладка раздумка с другарка пред магазина й. Петкова употребява последните слънчеви лъчи, с цел да се порадва на хубавото ноемврийско време.

Докато Линда си приказва пред сладкарницата, помощниците й работят неуморно. Бившата премиерша наподобява мощно заинтригувана от диалога си. Двете дами си бъбрят обстойно и нашироко, след което Линда с усмивка се връща в ателието.

Петкова прекара близо месец в Канада. Тя е родом от северноамериканската страна. Там бе дружно с децата си и другари, само че без брачна половинка си, който се готви за избори.

На спектакъл и планина

Линда се скъса да обикаля забележителностите на родината си. Бившата премиерша се качи на една от най-високите точки в Канада. Тя покори връх над град Уислър, където се организираха част от надпреварите от олимпийските игри във Ванкувър. Линда стига до площадката, откъдето гледката стопира дъха, с въжен превоз.

Кирил Петков и жена му са огромни фенове на театъра. Двойката преди седмици бе засечена на една от най-популярните постановки в Народния спектакъл - " Хъшове ".

Линда от години се възхищава на българския спектакъл, не пропуща министър председатели, а втората й щерка Ема даже игра на българска сцена - в мюзикъла " Котки ", дружно със свои съученици.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР