Съпругата на Кирил Петков Линда е избрала нестандартен начин да

...
Съпругата на Кирил Петков Линда е избрала нестандартен начин да
Коментари Харесай

 Линда  крие амулет против изневяра   между бюста си 



Съпругата на Кирил Петков Линда е избрала ексцентричен метод да запази 23-годишния си брак с водача на Политическа партия, а точно посредством татуировка. Наблюдателни консуматори на фейсбук мрежата видяха, че една от скритите рисунки на сладкарката, която е трансформирала тялото си в картинна изложба, се намира сред бюста и съставлява мюсюлмански знак. Името му е Хамса, само че е по-известен като Ръката на Фатима. Представлява точно женска ръка с пет пръста и се носи от милиони хора по света, най-много под формата на разнообразни бижута. Смята се, че съставлява мощен талисман с магично въздействие.

Още по-любопитното обаче е, че въпросният знак съгласно преданията пази от невярност. По всяка възможност Линда е била напълно наясно със смисъла на рисунката, която е изобразила вечно върху кожата си, защото всичките ѝ татуировки имат план. За мюсюлманите Фатима, на която е кръстен признакът, е втората по праведност жена след майката на пророка Мохамед и е пример за нравствени качества. Амулетът с петте ѝ пръста се смята, че защищава от невярност или гибел на брачна половинка. Пази още от беднотия и притегля шанса. Друга интерпретация гласи, че татуировката на Линда отразява петте съществени добродетели на индивида.

Още по-ексцентрично е обаче решението на сладкарката да изобрази известния знак на интимно място. Татуировката е забележима обществено само когато канадката е по бански. Тя има още няколко рисунки, измежду които три лястовици на гърба, които символизират трите им дъщери с Кирил Петков – Ванеса, Ема и Анна. Има плетеница от цветя на едното рамо, пеперуда над бюста, кексче с черешка, символизиращо пристрастеността ѝ към кулинарията и най-много десертите. То пък е отвътре на едната ѝ предмишница.,пише ретро бг

В началото на годината Линда се похвали, че си е направила и друга татуировка, която обаче не е на очевидно място и тя избра да резервира смисъла ѝ в загадка. Тялото си брачната половинка на водача на Политическа партия почнала да шари, когато пристигнала в България. Допреди това не била безжалостен обожател на това изкуство. Г-жа Петкова е постоянен клиент на студио за татуировки, намиращо се в центъра на София, където е правила и множеството си рисунки.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР