Съпругата на Кирил Петков – Линда, е била в болница

...
Съпругата на Кирил Петков – Линда, е била в болница
Коментари Харесай

Голяма драма. Линда Петкова в столична болница, докато премиерът в оставка раздува в Банско

Съпругата на Кирил Петков – Линда, е била в болница предходната седмица, научи „ Ретро ” от очевидци. Канадката се появила в „ Токуда ” в компанията на една от дъщерите си, само че не била придружавана от брачна половинка си, който по това време бил ангажиран с „ изнесено съвещание “ с депутатите и управлението на партията си в суперскъпия и първокласен хотел „ Кемпински ” в Банско.

Линда се появила в болничното заведение и без охранители от НСО, които обичайно дежурят пред жилището им на столичната ул. „ Цар Шишман ”, защото очевидно целият антураж от гардове е бил мобилизиран за командировката на мъжа й. До болничното заведение Линда стигнала с персоналния си автомобил и известно време се лутала по коридорите, до момента в който открие точния кабинет. Пациенти разкриват, че се държала дискретно и ненатрапчиво и по никакъв метод не проявявала искания на ВИП пациент и не държала да й бъде обърнато особено внимание, въпреки да била разпозната както от лекуващите сe там, по този начин и от целия личен състав. Канадката обаче помолила да не се разчува каква е повода за визитата й, нищо че не изглеждала прекомерно обезпокоена. Свидетели споделят, че евентуално е ставало дума за проблем на щерка й, който обаче не бил сериозен, защото двете не останали в лечебното заведение за дълго. В свои изявленията сладкарката е признавала, че междинната от трите им дъщери с Петков – Ема, страда от диабет вид 1 и се лишава от доста храни, с цел да бъде здрава. Другите им две деца – Ванеса и Ана пък имали алергия към глутена - белтък, който се съдържа във всички производни на жито, ръж, ечемик, овес и други сходни култури, което също налагало да бъдат на непрекъсната диета.

Какъвто и да е бил здравословният проблем, отвел Линда и едно от децата й в болница, явно е бил овладян бързо, защото единствено няколко дни по-късно канадката показа, че към този момент е в лятна почивка и се намира на морето. Тя разгласява във фейсбука си фотография на лагерен огън по залез слънце, а от фрагмента е видно, че сантименталната идилия се е случила в двора на тяхната къща в първокласния курорт Лозенец край плажа Корал. Там от ранна пролет се е закотвил и Петко Петков – татко на Кирил и свекър на Линда, който варди фамилната благосъстоятелност като куче надзирател от любопитни туристи и недоброжелатели на фамилията. През предишния уикенд Петков-старши пусна фотоси от Корал с премиера в оставка и жена му, след които в интернет пространството лумнаха жестоки кавги, че Кирил наводнил плажа с гардове от НСО, които тормозили летовниците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР