Съпругата на капитана на Инте, Мауро Икарди - сексапилната Уанда

...
Съпругата на капитана на Инте, Мауро Икарди - сексапилната Уанда
Коментари Харесай

Уанда Нара проговори за любовния триъгълник с Икарди и Лопес

Съпругата на капитана на Инте, Мауро Икарди - сексапилната Уанда Нара, която е и негов персонален сътрудник, проговори за любовния триъгълник с Макси Лопес. 

Досега битуваше визията, че аржентинският нападател на Интер е бил непосредствен другар със сънародника си Макси Лопес до момента в който играеха дружно в Сампдория, само че по-късно е " откраднал " жена му Уанда Нара.

Красивата русокоска обаче има по-различна позиция и я показа в южноамериканското ТВ шоу Telefe, като самата тя упорства, че " Танка " Макси Лопес е бил непочтен към нея.

" Макси Лопес? Той ми изневеряваше и на мен ми писна. Не е правилно, че Мауро е бил непосредствен другар с Макси. Те бяха съотборници и в положителни връзки, само че неговите най-хубави другари са в Аржентина.

Макси и Мауро са се срещали няколко пъти и всичко е било доста умерено. Всъщност тази история бе доста по-шумна извън, в сравнение с от вътрешната страна. За положителното на нашите деца се опитваме да поддържаме нашите връзки допустимо най-спокойни ", разяснява Нара.

Половинката на Икарди разкри още, че обичаният й е отхвърлил повече от един път предложение да играе за националния тим на Италия.

" Италия? Да, от италианския народен тим се пробваха 2-3 пъти да го повикат в състава, само че той постоянно отхвърляше. Мауро е наясно с желанията си и желае само Аржентина. Той бе разчувстван, когато Сампаоли му изпрати повиквантелна, тъй като от доста време мечтаеше да бъде част от състава на Аржентина ", съобщи Нара, представена от Спортал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР