Съпругата на капитана на Черно море Даниел Димов - Силвена,

...
Съпругата на капитана на Черно море Даниел Димов - Силвена,
Коментари Харесай

Футболни половинки превземат модата

Съпругата на капитана на Черно море Даниел Димов - Силвена, стана фешън дизайнер. През лятото тя отвори собствен бутик във Варна.

Красавицата сама основава моделите си. В началото продажбите ставаха посредством уеб страницата на бутика, само че неотдавна към този момент има и физически магазин. Той се намира на една от централните улици в морската ни столица.

Моделите на Силвена са въодушевени от живота й в Израел и Турция, където мъжът й игра. От тях лъха духът на Ориента и така наречен бохо жанр. Има сбирки с кимона и кафтани, шалвари, пищимали. Сред клиентките й са не една и две футболни половинки.

" Винаги съм имала собствен нюх към облеклата, нормално много друг от стилните трендове - споделя Силвена. - Майка съм на две деца, а ориста ми отреди шанса да пребивавам на разнообразни места по света - това повлия още по-силно на стила ми на обличане. Започнах от ден на ден да диря комфорта на дрехата, която в същото време трябваше да бъде задоволително ефектна и екзотична. Получих неповторимата опция да пребивавам в Израел и Турция, където се влюбих в магнетичността на Ориента, и това дефинитивно прекатурна визиите ми за улеснение и жанр. С времето желанието ми да основа облекла, които са комфортни и практични, само че в същото време елегантни и нетипични, ме докара до концепцията да осъществявам личен бранд. "

Съпругата на Даниел Димов надалеч не е първата футболна половинка, която нападна модата като дизайнер. Напротив, не малко половинки на родни играчи могат да се похвалят със свои марки.

Пионер в това отношение е Весела Тотева-Топузакова. Тя към този момент 10 години основава моделите за своя бутик. На откриването на магазина участваха фолкзвездите Емилия и Галена, манекенки и други футболни половинки. Няколко години чаровната брачна половинка на някогашния капитан на " Левски " Елин Топузаков сама посрещаше с усмивка клиентките си. Разбира се, тези отвън София можеха да поръчват онлайн. От малко повече от година физическият магазин беше затворен. За сметка на това уеб сайтът на бутика бе освежен и осъвременен. Почти не минава седмица, в която Весела да не зарадва почитателките си с някой нов модел. С нейни тоалети постоянно могат да бъдат видяни в своите видеоклипове куп наши певици.
 " Бутикът беше естествено продължение на концепцията за лична марка - споделяла е нееднократно Весела. - Определено облеклата ни са стилни, само че и с щипка полуда. Не са прекомерно секси, само че са умерено предизвикателни и женствени. Нашите клиентки са от девойки на " Плейбой " до дами, работещи в Народното събрание. "

В модата се опитва и половинката на сегашния капитан на Левски Николай Михайлов - Николета Лозанова. Преди две години някогашната брачна половинка на Валери Божинов показа сбирка долни дрехи на марката си. Николета дебютира непосредствено на най-големия фешън конгрес у нас - Седмицата на модата в София. Самата плеймейтка разноски по подиума някои от творенията си. Въпреки триумфа на първата й сбирка дизайнерството бързо омръзна на Николета. През пролетта тя се оттгели от бизнеса с дамско долни дрехи, като откри нова ниша за изява. Вече има своя марка козметика.
 Друга дама, чийто живот бе обвързван с този на Михайлов и Божинов, неотдавна също се изявява на стилния фронт. Фолкпевицата Алисия сбъдна огромната си фантазия да сътвори своя фешън марка. През лятото дружно с друга хубавица - Димка Шаламанова, певицата показа първата си сбирка. Двете оферират спортни облекла за свободното време, бански и долни дрехи.

Двете дами сами влязоха в ролята на рекламни лица на сбирката си, като снимаха впечатляваща фотосесия. В нея съществена роля имаше лъскаво черно " Ферари ". Компания в фотосите им направи Ели Кисьова - щерка на предприемача Владо Кисьов.
 Колекцията им се хареса на много родни ВИП дами, а неотдавна Алисия и Димка са подготвени и с втората. И очевидно се оправят добре, тъй като единствено преди няколко дни певицата и съдружничката й завоюваха първото място в категория " Дизайнери " на премиите " Жена на годината ".

Явно Валери Божинов въодушевява половинките си, пък били към този момент и някогашни, за офанзива на модата. Последната му към този момент обичана Биляна Дол също сътвори своя марка, до момента в който беше дружно с нападателя. Сръбкинята пусна сбирка с елегантни дрехи. След раздялата си с Божигол тя дълго бе изпаднала в креативен застой. Едва преди към месец Биляна още веднъж откри музата и разгласи, че е подготвена с новата си сбирка. Това са първите модели, които Биляна основава след края на връзката си с Валери. Към елегантните дрехи този път тя е добавила бански костюми и долни дрехи. Изработва ги главно в Истанбул. Там снима и фотосесия, с която да показа облеклата си.

Половинката на някогашния национал Благой Георгиев - Златка Райкова, също е горделив притежател на своя марка за облекла. Русата Златка сътвори бутика си още преди началото на връзката им, само че откакто се залюбиха, напряко кипи от хрумвания. И в случай че преди залагаше единствено на дамски елегантни тоалети, около бащата на сина си се насочи към спортните линии. Заедно с Благо сътвориха сбирка спортни дрехи - всеки модел има женска и мъжка версия. А двамата сами ги популяризират с редица общи фотосесии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР