Съпругата на израелския премиер показа характер още на пък към

...
Съпругата на израелския премиер показа характер още на пък към
Коментари Харесай

Скандал след скандал при срещата на Зеленски и Нетаняху ВИДЕО

Съпругата на израелския министър председател сподели темперамент още на пък към украинската столица, вдигайки скандал на борда на самолета.

В мрежата се появи видео, в което дамата на премиера на Изтраел Бенямин Нетаняху Сара хвърля парченцето от обичайна питка, с която страната хазаин черпи за добре пристигнали своите височайши посетители.


Когато съпрузкте Нетаняху слезнаха по трапа от самолета, те бяха посрещнати от три девойки в украински национални носии, като една от тях носеше питка и сол. На фрагментите се вижда по какъв начин Нетаняху си чупи от питката, потапя го в солта и си отхапва. След това той предава парченцето на Сара. Тя, вместо да си отхапе, го хвърля с омерзение на земята.

Медиите оповестяват, че преди този момент израелската първа дама се скарала на командира на самолета, тъй като той не я приветствал уместно на борда.

Визитата на израелския министър председател в Киев ще продължи от 18 до 20 август.
Зеленски посрещна Нетаняху с привет на украинските националисти

Въпросният привет е бил употребен в групировката, чиито ръце са изцапани, в това число и с кръвта на доста евреи.



Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху по време на визитата си в Киев бе посрещнат с "бандеровски " привет. До Мариинския замък гостите бяха чакани от президента на Украйна Владимир Зеленски.

Лицерът на Незалежната, при посрещането, извикал "Слава на Украйна! ", на което почетният часовой отвърнал: "Слава на героите! ". След това от колата излязъл Нетаняху и войските тръгнали на марш по площада пред двореца, след което президентът и министър председателят се отдръпнали за своите договаряния.

Трябва да се напомни, че лозунгът "Слава на Украйна " с отговора "Слава на героите " напролет на 1941 година е бил признат като одобрение сред членовете на Организацията на украинските националисти и Украинската бунтовническа войска, които интензивно са си сътрудничели с хитлерова Германия.

През октомври 2018 година Върховната рада на Украйна утвърди "бандеровския " девиз като публично войнско одобрение.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР