Съпругата на Ицко Финци напусна работа в НБУ в София,

...
Съпругата на Ицко Финци напусна работа в НБУ в София,
Коментари Харесай

Жената на Ицко Финци напусна работа

Съпругата на Ицко Финци напусна работа в Нов български университет в София, където преподаваше и се реалокира във Варна. Хубавата Лиза е избрала да живее със фамилията си край морето, а музикантът неуморно работи, с цел да устоя и нея и щерка им.

40-годишната преподавателка по кино, реклама и шоубизнес няма да се връща в университета, след края на майчинството си. Вместо това избира да дава частни уроци през творчеството обединяване „ Филизи”,в което е в съдружничество със брачна половинка си и Анна Стефанова, сценарист и режисьор. Тримата преподават на деца, възпитаници и студенти и са изцяло удовлетворени от актуалната обстановка.

„ Климатът във Варна, където пребивавам през по-голямата част от годината е добър за детето ми, по тази причина сме го избрали, споделя Лиза. Тя и Ицко живеят там вместо в София. Що се отнася до 85-годишния музикант, той кипи от сила и не се стопира. Финци пътува единствено когато има разнообразни участия и задължения, а и работи като вол, с цел да са щастливи двете му дами, написа "България през днешния ден ".

„ Не ме отписвайте, аз не преставам напред. Дори още деца съм подготвен да направя”, показа той напълно скоро. От своя страна Лиза споделя, че животът с артиста е същински празник.
„ Не наподобява по никакъв начин на делник, това, което ни се случва в бита. Той е доста непредвиден в реакциите и постъпките си.

Само преди няколко месеца приключи курс по испански език четвърто равнище. Неуморим е”, радва се на Ицко Лиза.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР