Съпругата на ирландец, който беше задържан на летището в Бахдад

...
Съпругата на ирландец, който беше задържан на летището в Бахдад
Коментари Харесай

Съпругата на ирландски гражданин, задържан в Ирак, призовава за незабавното му освобождаване

Съпругата на ирландец, който беше арестуван на летището в Бахдад в понеделник сутринта, прикани за незабавното му освобождение.

Лора Уикъм сподели Morning Ireland на радио RTÉ, че брачният партньор й Ясер Елюбуори е пътувал назад за Ирландия с ирландския си паспорт, когато е бил арестуван на летището.

Съпругът й е пътувал до Ирак, с цел да посети майка си, която не се усеща добре. Той също беше посетил предишния септември, когато нямаше проблеми да пътува с ирландския си паспорт.

Г-жа Уикъм изясни, че господин Елюбуори е изтъкнат антикорупционен деятел с огромен брой почитатели в обществените медии. Той пристигна в Ирландия преди 16 години, двойката се срещна преди 13 години, ожениха се преди осем години и имат три деца, като най-голямото преди малко беше тръгнало на начално учебно заведение.

„ Той е напълно зает с бащата. Голям фамилен човек. Огромен. Имам огромно семейство. Имаме разширено семейство в Корк. Той е като първият в Атлантика. Обича своята халба Гинес, огромен последовател на ръгбито....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР