Съпругата на Икер Касияс Сара Карбонеро призна, че има рак

...
Съпругата на Икер Касияс Сара Карбонеро призна, че има рак
Коментари Харесай

Сара Карбонеро: Оперираха ме от рак на яйчниците

Съпругата на Икер Касияс Сара Карбонеро призна, че има рак на яйчниците. Ето известието на брачната половинка на Касияс в една от обществените мрежи:

" Докато още се възстановявахме от страха, животът още веднъж ни изненада. Този път засегна мен - тази " късметлийска " дума от няколко букви, които към момента се багра да изписвам. Преди няколко дни при обикновен обзор лекарите ми откриха недоброкачествен израстък на яйчниците и към този момент ме оперираха.

Всичко върви доста добре, за благополучие го уловихме доста рано, само че все ми предстоят месеци битка, до момента в който не преставам съответното лекуване. Аз съм спокойна и уверена, че всичко ще завърши наред. Знам, че пътят ще бъде сложен, само че също по този начин и че ще има благополучен край.

Имам поддръжката на моето семейство и другари, както и страховит медицински екип. Използвам опцията да помоля моите сътрудници публицисти за уважението и разбирането, с които постоянно са се отнасяли с мен, изключително в тези сложни и деликатни моменти за мен и моето семейство ".
 Икер Касияс: Отказване? Ще пристигна време и за това
Касияс: Отказване? Ще пристигна време и за това

" Всичко е наред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР