Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит обяви, че

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит обяви, че
Коментари Харесай

Бриджит Макрон ще съди тролове в социалните мрежи – твърдели, че е мъж

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Бриджит разгласи, че е подготвена да съди създатели на клюки в обществените мрежи, че е транссексуална жена и е родена като мъж, написа Би Би Си.

Първата дама на Франция ще насочи правосъдни си дейности против подправените изказвания, откакто те бяха оповестени на извънредно десен уеб страница през септември, а по-късно публикувани от последователи на тайните теории. Слуховете са били, че тя е родена като мъж под името Жан-Мишел Троньо.

Адвокатът на Бриджит, която е майка на три деца от първия си брак, удостовери, че тя подхваща правосъдни дейности.

Френските медии наблюдаваха историята до публикация, написана от жена на име Наташа Рей.

Това не е първият път, когато госпожа Макрон е цел на сходни офанзиви, откогато брачният партньор ѝ беше определен през 2017 година, защото преди този момент троловете се прицелваха в съвсем 25-годишната разлика във възрастта на двойката.

Сега странната доктрина се появява, когато Франция е изправена пред президентски избори напролет на 2022 година

Еманюел Макрон към момента не е удостоверил публично, че ще се кандидатира за втори мандат, само че се чака да го направи.

Той е изправен пред конкуренция от Валери Пекрес, претендент за обичайна дясна републиканска партия, и Ерик Земмур, френска телевизионна персона и създател, който се надява да съставлява крайната десница.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР