Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена
Коментари Харесай

Френската първа дама Бриджит Макрон ще участва в сериала „Съблекални“

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Бриджит, е поканена да взе участие в ефирен минисериал, съобщи Франс прес.
 
Тя ще се появи в епизод на сериала " Съблекални ", който ще бъде излъчен в събота. Действието в сериала се разиграва в състезателен клуб за хора в неравностойно състояние. Сега тече осмия му сезон. В епизода в събота госпожа Макрон ще играе самата себе си.
 
" Научихме, че госпожа Макрон е огромен почитател на сериала. И защото тя го харесва, я попитахме дали желае да взе участие в него ", споделя Ада Абдели, създател на сериала и един от актьорите в него. Сега по френската телевизия тече осмия му сезон.
 
В епизода, който ще бъде излъчен в събота в 20,40 ч., Бриджит Макрон ще влезе в съблекалните на плувци и беседва с тях. Тя ще бъде с небесно наследник костюм. Със същия тя беше облечена, когато Еманюел Макрон встъпи публично в служба през май 2017 година
 
Първата дама на Франция показа, че се опасява ужасно доста от резултата от изявата си. В предишното тя е била преподавателка по литература и е водила сценичен кръжок в гимназията, в която е учил Макрон. Той се влюбил в нея по време на подготовки за учебна пиеса.-->
 
Самият Макрон се появи за малко в документалния филм " Преходът ", отдаден на събитията във Франция през 1968 година и режисиран от Ромен Гупил и някогашния европейски народен представител Даниел Кон-Бендит. Той бе показан отвън конкурсната стратегия на кинофестивала в Кан.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР