Съпругата на фермера от Аризона Джордж Алън Кели беше призована

...
Съпругата на фермера от Аризона Джордж Алън Кели беше призована
Коментари Харесай

Съпругата на фермера от Аризона Джордж Алън Кели свидетелства в процеса за убийство, описва въоръжени мъже близо до дома в граничните райони

Съпругата на фермера от Аризона Джордж Алън Кели беше призована да свидетелства от името на прокуратурата в сряда, защото процесът за ликвидиране с високи залози с необятни последствия за граничните региони продължава.

Уанда Кели, която е омъжена за ответника от съвсем 54 години, сподели в правосъдната зала на окръг Санта Круз, че е забелязала двама мъже, въоръжени с пушки и носещи раници, да се разхождат покрай дома на двойката в тяхното ранчо за добитък от 170 акра покрай Кено Спрингс отвън Ногалес, Аризона, на 30 януари 2023 г. 

Описвайки по какъв начин брачният партньор й е излязъл на вътрешния им двор с пушка, до момента в който беседва по телефона с Border Патрул, спомня си дамата, че чула няколко изстрела извън и се страхувала от най-лошото.

„ Когато изстрелите спрат, просто заставам там. Страх ме е да погледна “, сподели госпожа Кели. „ Отидох до левия прозорец... Погледнах и той не лежеше на земята, по тази причина споделих: „ Благодаря ти, Господи. “ 

Джордж Алън Кели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР