Съпругата на Еманюел Макрон и бивша учителка смяташе, че той

...
Съпругата на Еманюел Макрон и бивша учителка смяташе, че той
Коментари Харесай

Бриджит Макрон: Мислех, че Еманюел ще се влюби в някого на неговата възраст

Съпругата на Еманюел Макрон и някогашна учителка смяташе, че той ще се „ влюби в някой на неговата [собствена] възраст “, ​​след като беше изместен от учебното заведение, където тя го е научила.

В изявление Бриджит Макрон сподели, че е отлагала брака с някогашния си възпитаник с десетилетие, тъй като се е страхувала, че животът на трите й деца ще бъде унищожен, в случай че е направила връзката си с младеж възрастта им е публична.

Френският президент е на 15 години, когато се влюбва в омъжената си учителка по драма Брижит Озиер, тогава на 40, в учебното заведение Catholic Providence в Амиен при започване на 90-те години. Дъщеря й Лорънс беше съученичка на бъдещия френски президент.

Когато разцъфтяващият им разказ провокира скандал в провинциалния северен френски град, родителите на господин Макрон, и двамата лекари, го изпратиха на интернат в Париж за шестата му класа.

„ Главата ми беше в каша “, сподели госпожа Макрон, която в този момент е на 70, пред Paris Match в рядко изявление за живота си като първа дама на Франция от 2017 година насам.

„ За мен, такова младо момче беше осакатяващо. Еманюел трябваше да замине за Париж. Казах си, че той ще се влюби в някой на [собствената] му възраст. Не се случи. “

„ Не желаех да пропусна живота “

Г-жа Макрон спря да преподава драма, класът, в който срещна бъдещия си брачен партньор, само че продължи да преподава френски език и латински. „ Единствената спънка бяха децата ми “, сподели тя. „ Отнех време, с цел да не разбия живота им. Това продължи 10 години, времето да ги сложим на релси. Можете да си визиите какво са чували. Но не желаех да пропусна живота си.

„ Не знам по какъв начин родителите ми, които бяха пример на честност и положително обучение, биха реагирали на нашия брак. “

Майката на госпожа Макрон, Симон Троньо, умря през 1996 година Баща й, Жан, сполучлив шоколатиер, умря две години по-рано.

Г-жа Макрон сподели, че по-големите й братя и сестри се шегували с клюките. Тя се разведе с отчуждения си брачен партньор, Андре-Луи Озиер, банкер, през 2006 година и се омъжи за господин Макрон година по-късно, когато той беше млад държавен чиновник.

Синът й в този момент е на 48 - три години по-възрастен от вторият й брачен партньор — а дъщерите й са на 46 и 39 години. Г-н Озиер умря през 2019 година, без въобще да даде изявление.

В изявлението за Paris Match госпожа Макрон избухна за брачна половинка си.

„ Няма нито един ден, в който той да не ме изненада “, сподели тя. „ Никога не съм виждал такава памет... подобен интелектуален потенциал. Имах доста блестящи възпитаници и никой не притежаваше неговите качества. Винаги съм му се възхищавала. “

Тя похвали краля и кралицата, които френската президентска двойка одобри на държавното си посещаване през септември. „ Когато кралската двойка пристигна, бях обезпокоена “, сподели тя. „ Но още от идването им при Триумфалната арка, когато Камила излезе от колата и ме целуна, те дадоха тона. Той е доста изчистен, доста обработен, доста занимателен. Това, което ги обобщава, е тяхната тактичност. “

Насаме кралят и кралицата бяха дискретни, само че очарователни, добави тя.

„ В четвъртък вечерта те пристигнаха на аперитив в Élysée, тъй като не ядат доста “, сподели тя.

„ Бяхме единствено четиримата. Прекрасен миг. Ето ги - Чарлз и Камила. На идващия ден те отпътуваха за Бордо. “

Коментирайки други международни водачи, тя сподели, че Мелания Тръмп, която посети през 2017 година със брачна половинка си, беше „ доста сладка “.

„ Но тя държи твърда ръка на брачна половинка си. Когато почука часовника си на вечеря, брачният партньор й схваща, че е време да стане и да си тръгне. Той се подчинява. Тя има мощна персона. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР