Съпругата на експремиерът Кирил Петков - Линда Петкова, участва в

...
Съпругата на експремиерът Кирил Петков - Линда Петкова, участва в
Коментари Харесай

Линда кастрира 5 женски котки

Съпругата на експремиерът Кирил Петков - Линда Петкова, взе участие в кастрирането на пет женски котки. Тя сама се похвали с положителното си дело на страницата си във фейсбук.

От поста излиза наяве, че Линда Петкова е взела участие в превозването на котките, като е помогнала те да бъдат закарани от центъра на София до клиника в Банкя, където са били кастрирани. А по-късно котките са прекарани в Железница.

" От София център до Четири лапи в Банкя, кастрирахме, и назад в двора в Железница. 5 женски котки с по-добър живот ", написа брачната половинка на Кирил Петков в профила си във фейсбук.

Не излиза наяве дали това са същите котки, които Линда избави през май предходната година, до момента в който брачният партньор й към момента бе министър-председател. Тогава тя и дъщерите й бяха разкрили изоставени от майките си шест котенца в мазето на постройката, в която живеят в центъра на София.

Петкова разгласи, че търси дом за шестте котенца. А след това стартира да пуска фотоси на котарака Сам - явно един от избавените.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР