Съпругата на Джо Байдън, Джил Байдън, иска да модернизира ролята

...
Съпругата на Джо Байдън, Джил Байдън, иска да модернизира ролята
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква красавица е била жената на Байдън

Съпругата на Джо Байдън, Джил Байдън, желае да модернизира ролята си на първа дама, като продължи да работи като преподавател, откакто поеме ролята.

„ Повечето американски дами непрекъснато съчетават работата и персоналния живот, само че първите дами в никакъв случай не са имали право да вършат това. Може би е пристигнало времето множеството американци да се усещат удобно с първа дама, която не е разполагаем непрекъснато в Белия дом “. - сподели тя.

69-годишната Джил Байдън е приближен консултант на по-възрастния си брачен партньор от години. Тя е майка и баба и най-голямата поддръжка на Байдън след нещастията, сполетели Джо в живота му. Първата брачна половинка и щерка на Джо Байдън починаха в автомобилна злополука през 1972 година Той остана самичък с двамата си сина, които бяха ранени при случая.

 koja-e-dzil-bajden-novata-potencijalna-prva-dama-na-sad-002.jpg

Коя е Джил Джейкъбс Байдън?

Тя е родена през 1951 година и е израснала в предградие на Филаделфия. Баща й е бил касиер в банка, а майка й е била стопанка. Развежда се с първия си брачен партньор, когато срещна Байдън. Вдовец, който пътува всекидневно от Делауеър до Вашингтон, където работи като сенатор.

 koja-e-dzil-bajden-novata-potencijalna-prva-dama-na-sad-04.jpg

Джил записва „ Мода “ през 1969-та година в Пенсилвания. Оказва се, че не желае да се занимава с това и прекъсва.

Когато прекъсва образованието си, тя става модел. Снима се в разнообразни акции, а Джо даже я вижда за първи път на един билборд. Джил споделя, че не е била нейната специалност, а по-скоро като занимание.



Те се женят през 1977 година и четири години по-късно се ражда щерка им Ашли.

 koja-e-dzil-bajden-novata-potencijalna-prva-dama-na-sad-05.jpg

Джил има две магистърски степени и докторска степен. Преподава в Университета на Вирджиния. С Байдън тя минава през две несполучливи кандидатури за президент, осем години като вицепрезидент и беше до него, когато синът му Боа губи борбата си с рака.

 koja-e-dzil-bajden-novata-potencijalna-prva-dama-na-sad-05_1.jpg

Съпругът и я разказва като мощна жена, а тя от своя страна показва, че той е същински войник, изключително по време на рецесии, и счита, че би извадил Америка от койотската рецесия.

„ Как се образува разрушено семейство? По същия метод, по който можете да обедините цяла нация. С обич, схващане и съчувствие. Кураж. Непоколебима религия “, сподели Джил, дамата, която от през днешния ден ще бъде новата първа дама на Америка.

Гледката, която си коства да се запомни, се случи през вчерашния ден в сърцето на Вашингтон. В навечерието на церемонията, по встъпване в служба на новоизбрания президент Джо Байдън, беше проведено възпоменание за 400 000 американски жители, изгубили живота си предходната година в борбата против COVID-19.

Реч държа Камала Харис, бъдещият вицепрезидент, която бе придружавана от брачна половинка си Дъг Емхоф. Към нацията се обърнаха и идващият президент на Съединени американски щати Джо Байдън и брачната половинка му Джил Байдън.



Джил Байдън и Камала Харис оставиха обръщение за вяра с стилния си избор. Байдън носеше лилаво дантелено палто, създание от есенната сбирка за 2021 година от младия и обещаващ американски дизайнер Джонатан Коен. Лилавият колорит, който бъдещата първа дама е избрала за този мотив е цветът на дамите, които са се борили за изборното право. Но и цвят, който се получава посредством разбъркване на двата национални цвята - наследник и червен.

Вицепрезидентът Камала Харис още веднъж реши да съобщи посланието си, като избра афро-американски дизайнер. Тя заложи на кремаво палто и черна рокля от Пиер Мос.

Снимката от въпросното събитие е най-споделяната, а интерпретациите са продължение на посланието за вяра и визия за бъдещето с Байдън и неговия екип.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР