Съпругата на Джейхан Ибрямов - Биршен обяви гладна стачка до

...
Съпругата на Джейхан Ибрямов - Биршен обяви гладна стачка до
Коментари Харесай

Съпругата на Ибрямов чака освобождаването му с гладна стачка в Триъгълника на властта

Съпругата на Джейхан Ибрямов - Биршен разгласи гладна стачка до освобождението му. Още през вчерашния ден вечерта тя се настани на площад " Независимост ", така наречен Триъгълник на властта, който тя назова триъгълник на единовластието.

Тя се закани да остане там, до момента в който не освободят брачна половинка й - Джейхан Ибрямов, който през вчерашния ден бе арестуван дефинитивно с мярка и със свален имунитет от две институции - Централната изборна комисия и Народното събрание.

Самата Биршен Ибрямова е дългогодишна секретарка на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и беше забъркана в спора по разделянето в Движението още през лятото, само че поради непубличното си наличие, остана в страни. Вчера Биршен се е видяла за малко със брачна половинка си, в Следствения арест, като това стана преди да му бъде свален имунитета. Тя свидетелства и че представители на КПК са направили обиск в дома й вечерта на първичния арест на Джейхан Ибрямов, 2 октомври, като от там са конфискувани бележници и папки, които са били свързани с нейната активност като акредитиран представител на Ахмед Доган.
 И Рая Назарян след ЦИК смъкна имунитета на Джейхан Ибрямов Обновена
И Рая Назарян след ЦИК смъкна имунитета на Джейхан Ибрямов

Сарафов уведоми Комисията и Народно събрание за ареста на кандидат-депутата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР