Съпругата на Дейв Майърс Лилиана Орзак и най-добрият му приятел

...
Съпругата на Дейв Майърс Лилиана Орзак и най-добрият му приятел
Коментари Харесай

Съпругата на Дейв Майърс и Си Кинг „съкрушени“, докато благодарят на феновете след карането на „Дейв Дейв“

Съпругата на Дейв Майърс Лилиана Орзак и най-хубавият му другар Си Кинг споделиха прочувствено известие с почитатели, откакто поддръжниците участваха в „ Дейв Дей “.

Косматият моторист умря през февруари на 66 години след борба с рака. Той беше половината от готварското дуо за каране на мотоциклети, а неговият най-хубав другар Си, на 57 години, разгласи новината по-рано тази година, като сподели в сърцераздирателно известие: „ Най-добрият ми другар е на странствуване, което към този момент не мога да вървя след. "

Този уикенд хилядна група мотоциклетисти взеха присъединяване в конкуренция, наречена „ Денят на Дейв ", в която групата пътува от Лондон до Къмбрия, с цел да отпразнува живота му. Възпоменателното шествие приключи в родния град на починалата звезда, Бароу-ин-Фърнес, на брега.

След „ неизпълним “ ден Си и Лилиана отидоха на формалната страница на Hairy Bikers в Instagram, с цел да благодарят на всички за тяхната поддръжка. Лилиана стартира видеото, като изясни по какъв начин се усеща: „ Много умор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР