Съпругата на Демир Доган обяви чрез Инстаграм, че приключва връзката

...
Съпругата на Демир Доган обяви чрез Инстаграм, че приключва връзката
Коментари Харесай

Демир Доган погрешка звънна на любовницата пред жена му и стана страшно

Съпругата на Демир Доган разгласи посредством Инстаграм, че завършва връзката си с него. Причината е невярност, за която Памела схванала инцидентно. Всички детайлности тя изложи на показ в няколко сторита в обществените мрежи.

 

Случайно снахата на Ахмед Доган дочула телефонен диалог на брачна половинка си с любовницата, както самата тя дефинира. Отсреща се чула репликата „ Как си бебе? “. Това вбеси Памела, която избухна в Инстаграм с редица постове.

 

В следваща обява брачната половинка изрично декларира, че с Демир са разграничени. Тя разяснява в детайли по какъв начин простъпка мъжа й се обадил на любовницата пред нея и още веднъж повтаря болката си  от чутото послание на заместничката й. Памела разгласи с гняв в последващо стори – „ бебето е свободно “.

 

Памела и Демир са женени от три години. Имат две деца и нищо не подсказваше за разразилата се стихия до преди месеци. Още август брачната половинка изтри всички общи фрагменти и показа обява, че никой мъж не коства задоволително, с цел да има две дами. Така се стига до през днешния ден когато е безапелационна за бракоразвод.

 

Източник: trafficnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР