Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг Уилис отдаде най-голямата почит

...
Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг Уилис отдаде най-голямата почит
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис казва, че той е „подаръкът, който продължава да дава“ на неговия 69-и рожден ден на фона на битката с деменцията

Съпругата на Брус Уилис Ема Хеминг Уилис отдаде най-голямата респект на своя брачен партньор „ същински благородник “, до момента в който чества навършва 69 години.

Любящата половинка на холивудската икона блесна над мъжа си в прочувствена респект в Instagram дружно с изображение, на което той прегръща внучката си Луета. Брус се вижда блестящ на изображението, до момента в който детето се притиска към него.

Изображението отразява думите на Ема, в които тя назовава ръцете на звездата от „ Умирай мъчно “ „ най-безопасното място в целия този необятен свят “. В трогателната си респект тя написа: „ Точно като вас, ние просто го обожаваме. Това, което може би не знаете, само че може би бихте могли да си визиите, че да бъдеш завит в ръцете му е най-безопасното място в целия този необятен свят.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати посетете.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Талула Уилис е диагностицирана с аутизъм на 30 години на фона на продължаващата борба с деменцията на баща Брус

„ Той е същински джен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР