Съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън, се извини

...
Съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън, се извини
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън наруши мълчанието си и се извини с писмо до ирландската гвардия

Съпругата на английския принц Уилям - Кейт Мидълтън, се извини с писмо до ирландската армия — пехотен гвардейски полк на английската войска. Тя показва своето страдание, че ще пропусне последната подготовка за Trooping the Color - церемониално събитие, което се организира всяка година и отбелязва формалния рожден ден на английския монарх.

 

Британските медии разясняват, че с писмото си Кейт Мидълтън нарушава мълчанието си, открито през последните месеци. 42-годишната херцогиня на Кеймбридж се отдръпна от обществените си изяви заради раково заболяване.

 

„ Исках да ви пиша и да ви уведомя какъв брой съм горда от целия полк. Оценявам всички, които имат присъединяване тази година - тренирахте месеци наред и отделихте доста часове, с цел да гарантирате, че униформите и придвижванията ви ще бъдат безупречни “, написа Кейт.

 

Тя добавя, че за нея ролята ѝ на полковник в ирландската армия е „ чест “ и се надява да може още веднъж да съставлява полка „ доста скоро “.

 

„ Моля, предайте моите извинения на целия полк. Надявам се, че ще мога да ви съставлявам всички още един път доста скоро “, споделя Кейт.

В края на 2022 година Кейт Мидълтън получи купата, откакто крал Чарлз III я назначи за нов почетен полковник в ирландската армия.

Британската войска в началото беше присъединила Мидълтън в уеб страницата си като участник в последната подготовка преди парада, който тази година ще бъде на 15 юни.

 

Преди дни английските медии разясниха, че към момента не се изключва опцията Кейт Мидълтън да се появи на Trooping the Colo, само че всичко зависи от това по какъв начин ще се усеща по време на лекуването си от рак.

Тази година балконът на Бъкингамския замък може да наподобява много по-празен от нормалното. Смята се, че крал Чарлз, следвайки традицията от последните две години, ще изиска единствено работещи членове на кралското семейство да се причислят към него за кулминационната точка на празненствата за рождения му ден.

 

Източник bTV

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР