Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е получавала отвратителни

...
Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е получавала отвратителни
Коментари Харесай

Мегън Маркъл получава смъртни заплахи, когато е била част от кралското семейство

Съпругата на английския принц Хари Меган Маркъл е получавала " отвратителни " смъртни закани, до момента в който със брачна половинка си към момента са били настоящи членове на английското кралско семейство, съобщи почитан полицейски чиновник.
Прочетете още
Нийл Басу, който се отдръпва като асистент комисар на Лондонската полиция, сподели, че е трябвало да реагира на определяни като съществени смъртни закани против херцозите на Съсекс, идващи от крайнодесни екстремисти, по времето, когато е оглавявал антитерористичната полиция.

Твърденията на служителя на реда в изявление за Канал 4, излъчено във вторник вечерта, идват на фона на опасенията, които принц Хари постоянно изтъкваше, във връзка сигурността на фамилията си във времето, когато живееха в Обединеното кралство.

През 2020 година Меган, която е американска актриса и е от разбъркан брак, и Хари, по-малкият наследник на английския крал Чарлз Трети, взеха решение да се дистанцират от кралското семейство и да заживеят в Съединени американски щати. В сензационно изявление през март 2021 година двамата насочиха обвиняванията в расизъм и апатия към членове на кралското семейство.

Басу, който напуща Лондонската полиция след тридесетгодишна работа, дефинира заканите против двойката като " отвратителни и изцяло действителни ". " Наши екипи проверяваха, имаше хора с повдигнати обвинявания за тези закани ", добави той.

Принц Хари, който е на 38 години, заведе дело против английското държавно управление с искане за полицейска отбрана, когато фамилията му обитава в Обединеното кралство. Когато се отдръпнаха като настоящи членове на кралското семейство, Хари и Меган изгубиха правото на отбрана от органите на реда за сметка на данъкоплатците. Принц Хари предложи да заплаща за защитата и нападна в съда отхвърли на Министерство на вътрешните работи.

Освен това Басу, който е от индийски генезис, жигосах " ужасната изразителност " по отношение на имигрантите от страна на някои консервативни представители, които самите са от задграничен генезис.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР