Съпругата на бранителя на Челси Тиаго Силва - Бел, бързо

...
Съпругата на бранителя на Челси Тиаго Силва - Бел, бързо
Коментари Харесай

Обрат: Съпругата на Тиаго Силва изведнъж заобича Тимо Вернер!

Съпругата на бранителя на Челси Тиаго Силва - Бел, бързо не помни за пропуските на нападателя на лондончани Тимо Вернер и внезапно го заобича.

Преди седмица инфлуенсърката се ядоса на немския национал и го разкритикува в свое видео, което качи в интернет. “Това е карма, хора. Всеки отбор, в който Тиаго отива, има нападател, който продължава да пропуща положения… Този Вернер, какво беше неговото име? Имаме потребност от гол, имаме потребност да спечелим този мач, само че нападателите не престават да не вкарват, не знам за какво не бележат”, недоумяваше Бел Силва тогава. Причината бяха пропуските на Вернер в първия мач против Реал Мадрид, който приключи 1:1.

Вчера обаче “сините” победиха с 2:0 и се класираха за финала на Шампионската лига. Първият гол беше маркиран точно от някогашния голмайстор на Република България Лайпциг и това накара госпожа Силва да изпадне във екстаз. “Вернер, доста добре. Точно за това приказвам. Ти знаеш по какъв начин да вкараш гол. Ти си най-хубавият, приятелю! Обичам те!”, съобщи тя в “стори” в профила си в Инстаграм.

Thiago Silva's wife is Werner's new #1 fan
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР