Съпругата на бившия служебен премиер Стефан Янев направи емоционално откровение

...
Съпругата на бившия служебен премиер Стефан Янев направи емоционално откровение
Коментари Харесай

Жената на бившия премиер ексклузивно: Животът ми със Стефан Янев не е лек! / СНИМКИ

Съпругата на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев направи прочувствено признание по случай 37-годишнината от техния брак на 27 април в навечерието на учредяването на новата му партия.

Пенка Янева сподели ретро кадър от дългия им взаимен живот, на който двамата са още млади, и разкри, че е била подложена на съществени тествания по време на дългогодишния им сватбен съюз.

„ 37 години, 32 жилища, под дърво и камък, нов град, нова страна. Това не е един живот. На този ден преди 37 години Стефан ми сподели, че животът ми с него няма да е лек. Спомних си го след години. Е, най-малко е разнороден, забавен, все едно цялостен живот съм на екскурзия. Съпругът ми е съвършен, толерантен, търпелив и спокоен. Пожелавам му здраве, триумф и страна като нашето семейство “, написа Пенка към фотографията от фамилния им списък.

Заради специалността на Янев и кариерата му във въоръжените сили със брачната половинка му са обиколили съвсем целия свят, а тя го е следвала на всички места. Бившият министър председател се дами за Пенка, когато е на 25 години. Двамата имат и две деца – наследник Костадин и щерка Екатерина, които към този момент са ги създали щастливи баба и дядо на две внучета.

Пенка Янева, въпреки и в сянката на брачна половинка си, е съумяла да завърти собствен личен частен бизнес. Тя от дълго време се е утвърдила на пазара с недвижими парцели и ръководи своя адвокатска фирма, записана на територията на столицата, която се занимава с посредническа и консултантска активност при покупко-продажба на недвижими парцели, ръководство на недвижима благосъстоятелност, оценка на недвижими парцели, покупка, строителство и обзавеждане на обекти за продажба или отдаването им чартърен, комисионни и транспортни покупко-продажби и други доходоносни инициативи. Вторият ѝ бизнес е локализиран в провинцията, по-точно в Асеновград.

Фирмата прави всевъзможен тип търговски интервенции – произвеждане и комерсиална реализация на разнообразни хранителни, промишлени артикули и произведения, транспорт на пасажери и товари в страната и чужбина, външнотърговска активност – импорт и експорт, както и други.
Дългият им брак със Стефан обаче минава и през своите сериозни моменти. През 2012 година Пенка има тежък конфликт със закона, откакто е хваната да кара в нетрезво положение. Осъдена е на три месеца условно с решение на Софийския областен съд след съглашение, в което е признала виновността си, като преди този момент ѝ е била предявена мярка за неотклонение „ подписка “.

В нощта на 27 ноември 2012 година тя два пъти е спряна от служители на реда за инспекция, които и двата пъти откриват съществуване на алкохол в кръвта ѝ. Впоследствие Пенка е задържана в 8-о РПУ-София за оказване на опозиция на полицейски чиновници. На 6 декември 2012 година делото се гледа по бързото произвеждане в Софийския областен съд. Янева и прокуратурата подписват съглашение. Тя признава изцяло виновността си и се разкайва. Съдът постановява условна присъда от три месеца и лишаване на правото да кара МПС за шест месеца. По време на чуването ѝ излиза наяве, че в оня интервал тя е приемала 4 типа антидепресанти, предписани от психиатър, които е смесила с алкохол, а втората полицейска инспекция, която се случва във съдбовната за нея нощ, е осъществена след подаден сигнал към Министерство на вътрешните работи от нейния личен брачен партньор Стефан. Тези разкрития слагат под подозрение връзките сред двамата съпрузи, само че 10 години след скандалното дело Яневи са към момента дружно.


Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР