Съпругата на бившия шеф на ВКС и екс кандидат за

...
Съпругата на бившия шеф на ВКС и екс кандидат за
Коментари Харесай

Черния лебед гнусно: Ако на САЩ агентите им са Кирил и Асен, нормално Кремъл да ни тъпче

Съпругата на някогашния началник на Върховен касационен съд и екс претендент за президент от градската десница Лозан Панов  Елисавета (Бети) Панова, по-известна с прозвището си Черния лебед, избухна ненадейно с тиня против водачите на " Промяната " Кирил Петков и Асен Василев, освен това в разгара на опитите им да удържат кремълската атака у нас посредством възможното сглобяване на евроатлантическо държавно управление. 

" Опасявам се, че, в случай че агентурната мрежа на нашите американски сътрудници у нас е с потенциала на господин Кирил Петков и господин Асен Василев, то тогава триумфите на Русия по тези ширини, са изцяло закономерни.

В тази връзка се сетих за думите на един дълготраен доайен в бранш “Сигурност ”, изживяващ се като политик, който ми беше казвал, че руснаците реализирали у нас всичко с доста по-малко пари, за разлика от американците.

Дано в тези разноски да не е била включена и президентската акция на държавния ни глава ", разяснява през днешния ден Панова, като цитира материал от уважаваната медия " Дойче веле " във връзка вчерашните разкрития от шефовете на секретните звена за вътрешната политика на страната и дейностите на Министерство на външните работи по време на постоянния кабинет " Петков ". 

Семейство Панови се активизираха в последните седмици след дълго безмълвие в обществените мрежи и медиите, настъпило след пагубния резултат на някогашния флагман на правосъдната промяна в роба на президентските избори през 2021 година от едвам 8 на 100. 

Според осведомени, завзелата парцелите на законните наследници на някогашния си мъж, написа и програмните слова във фейсбук на Лозан Панов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР