Съпругата на бившия играч от НБА Лоренцен Райт - Шера

...
Съпругата на бившия играч от НБА Лоренцен Райт - Шера
Коментари Харесай

Съпруга на бивш играч от НБА пое вина за убийството му

Съпругата на някогашния състезател от НБА Лоренцен Райт - Шера Райт, се призна за отговорна за обмисляне на убийството му. 211-сантиметровият Лоренцен Райт бе погубен през юли 2010 година, а тялото му бе открито в поле край Мемфис с голям брой огнестрелни рани, написа Sportal.bg.

Към Шера Райт бяха повдигнати обвинявания за ликвидиране от първа степен през ноември 2017 година, когато полицията в Мемфис откри хипотетичното оръжие на убийството, а по-късно получи и самопризнания от Джими Мартин, който сега излежава присъда за друго ликвидиране.

Мартин разказал пред управляващите, че през 2010 година дружно с Били Търнър са били наети от Шера Райт, с цел да убият брачна половинка и в Атланта. Покушението против баскетболиста обаче по този начин и не се състояло, което обаче не отказало Шера и тя и Търнър възнамерявали нов опит, който този път се състоял в Мемфис.

След като призна виновността си, Шера Райт подписа договорка с прокуратурата и получи присъда от 30 години отнемане от независимост, като тя ще може да изиска предварително освобождение след 8 години, в случай че има положително държание. Делото против Били Търнър, другият упрекнат за убийството на Лоренцен Райт, би трябвало да стартира през септември тази година.

Лоренцен Райт игра в НБА в продължение на 13 години за тимовете на Лос Анджелис Клипърс, Атланта Хоукс, Мемфис Гризлис, Сакраменто Кингс и Кливланд Кавалиърс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР