Съпругата на Арън Тейлър-Джонсън Сам беше на 43 години, докато

...
Съпругата на Арън Тейлър-Джонсън Сам беше на 43 години, докато
Коментари Харесай

Любовният живот на `звездата` на Джеймс Бонд Арън Тейлър-Джонсън и 23-годишна разлика във възрастта със съпругата, която срещна на 18

Съпругата на Арън Тейлър-Джонсън Сам беше на 43 години, до момента в който той беше единствено на 18, когато се срещнаха и се усещаха в обич.

Доказвайки, че скептиците бъркат, тяхната романтика се оказа същинската договорка. И откакто любовният му живот е спретнат, Арън, който в този момент е на 33, се счита, че ще поеме ролята на живота си като новия Джеймс Бонд, следвайки стъпките на национални икони като Роджър Мур, Пиърс Броснан и Даниел Крейг.

Сега, до момента в който слуховете набират скорост, Mirror хвърля взор върху кариерата му досега, както и върху любовния му живот зад затворени порти.

Въпреки че той се е появявал в поредност от холивудски филми в кариерата си обхващащ повече от десетилетие, Арън Тейлър-Джонсън е по-малко прочут от някои от актьорите, които преди този момент са играли най-известния разузнавач на Англия. Но копайте под повърхността и наподобява, че той е противоположността на женкарския Бонд, който би могъл да изиграе – отвън екрана той е женен за жена си от 15 години....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР