Съпругата на Алексей Навални - Юлия, заяви днес в разпространен

...
Съпругата на Алексей Навални - Юлия, заяви днес в разпространен
Коментари Харесай

Съпругата на Навални: Той трябваше да участва в историческата размяна на затворници

Съпругата на Алексей Навални - Юлия, съобщи през днешния ден в публикуван в " ЮТюб " видеоклип, че изпитва по едно и също време наслада и мъка от размяната на пандизчии в стила на епохата на Студената война, вследствие на която предходната седмица бяха освободени водещи съветски дисиденти, близо шест месеца, откакто брачният партньор ѝ умря в наказателна колония в Русия, съобщи Ройтерс.


По думите на Юлия, в случай че брачният партньор ѝ е бил жив, той е трябвало също да взе участие в договорката, при която Русия съобщи дисидентите, дружно с жители на Съединени американски щати и Германия, в подмяна на наказания съветски палач Вадим Красиков и други руснаци, държани в западни затвори, съобщи Българска телеграфна агенция.


" По това време доста хора си мислеха, че това е невероятно, че сме си го измислили. Но в този момент всичко е извънредно явно ", сподели тя в " ЮТюб ".
" Путин в действителност се е съгласил да съобщи политически пандизчии в подмяна на шпиони и убийци и това се е случило. Но не и за Алексей ", добави Юлия.


Путин беше споделил, че е подготвен да освободи Навални, водещ деятел за битка с корупцията, основал национално придвижване, при изискване че той в никакъв случай няма да се върне в Русия, отбелязва Ройтерс.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР