Съпругата на 44-годишния Георги Нанчев е била накичена с бижутата

...
Съпругата на 44-годишния Георги Нанчев е била накичена с бижутата
Коментари Харесай

Касапинът Георги подарил на жена си бижутата на разфасованата Марияна

 Съпругата на 44-годишния Георги Нанчев е била накичена с бижутата на Марияна Атанасова, която дружно със брачна половинка си е убита, разфасована и изхвърлена край язовира в Негован. Това заяви началникът на Криминална полиция в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бадънков по БТВ. Когато служителите на реда отишли в дома им, накитите били по тялото й. Пламен Шляпашки е прострелял двамата съпрузи с противозаконен револвер, който са купили особено за закононарушението. После двамата ги нарязали в банята. Не разкрили огромна плячка в жилището.

Взели пари и бижута. Касапите обаче са пощадили кучето на жертвите. Един от тях предложил да го убият, само че другият го попитал: " Защо да убиваме животното? ", и го пуснали в един от кварталите на София на път за Негован. " Бяха доста близки, повече от другари, по 18 часа бяха дружно ", сподели още Бадънков и се възмути от неналичието на ценностна система у двамата строители, които на 14 юли по най-брутален метод ликвидирали жертвите си и се пробвали да заличат следите си.

Георги Нанчев е бил приближен занаятчия на някогашния треньор по битка от 15 години. Той и Пламен решили да убият фамилията и да ги ограбят, откакто мъжът споделил, че лихвите на банките са ниски и няма смисъл да се подават средствата от продажба на апартамент. След убийството обаче двамата намерили документ, че парите все пак са в банка. Очаква се през днешния ден Нанчев и Шляпашки да бъдат изправени пред съда и по искане на прокуратурата да бъдат арестувани под стража за непрекъснато.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР