Съпругата му Татяна е с тежко сътресение Раненият бивш шеф

...
Съпругата му Татяна е с тежко сътресение Раненият бивш шеф
Коментари Харесай

Състоянието на Рогозин се влошава, преместиха го в Москва

Съпругата му Татяна е с тежко разтърсване

Раненият някогашен началник на Роскосмос Дмитрий Рогозин е превозен в Москва, защото лекарите от Донбас не са съумели да извадят фрагменти от снаряда от тялото му, оповестява украинската осведомителна организация УНiАН.

Електронното издание цитира обява в РИА Новости, съгласно която лекарите в Донецк и Ростов на Дон не са се осмелили да създадат интервенция на ранения Рогозин заради нейната трудност.

Лекарски консилиум от столицата ще вземе решение за нужната здравна помощ.

В същото време Олег Царьов съобщи в обществените си мрежи, че положението на Рогозин внезапно се е влошило. Осколки от снаряда са уцелили и жена му.

" За страдание пострадванията на Дмитрий Рогозин са по-тежки, в сравнение с изглеждаше първоначално. Всичко е по-сложно. Съпругата на Дмитрий Татяна е с тежко разтърсване ", написа Царев.

Синът на Рогозин Алексей незабавно се опита да опровергае информацията. „ Всички, които пострадаха на 21 декември вследствие на обстрела на хотел в Донецк от Въоръжените сили на Украйна, са под наблюдаване на висококвалифицирани лекари от Донецк и Ростов. Информацията, че положението на Дмитрий Рогозин се утежнява, не дава отговор на истината. Рано е да се приказва за положението на други потърпевши, които са получили рани от осколки ", прибавя той.

Бившият началник на Роскосмос Дмитрий  Рогозин беше ранен  , до момента в който празнуваше рождения си ден в хотел в окупирания Донецк. Заедно с съветския функционер е ранен и премиера на ДНР Виталий Хоценко.

Рогозин е получил рани на главата, на седалището и на лявото бедро.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР