Съпругата и дъщерята на треньора на националния тим на Нова

...
Съпругата и дъщерята на треньора на националния тим на Нова
Коментари Харесай

Нападнаха дъщерята и съпругата на треньора по ръгби на Нова Зеландия

Съпругата и дъщерята на треньора на националния отбор на Нова Зеландия по ръгби Ян Фостър са били нападнали по време на Световното състезание във Франция, разкри треньорът, представен от Агенция Франс Прес.

Жена му Лей и щерка му Микаела, която е бранител в националния отбор по футбол на страната, са били нападнали покрай хотела на отбора в Кретей (Франция) и застрашени с нож от мъж. Това е станало малко преди първия мач на Мондиала, в който Нова Зеландия загуби от Франция с 13:27.

" Имаше случай, в който бяха забъркани брачната половинка ми и моята щерка в Париж по време на откриването на Световното състезание ", съобщи Фостър в официално съобщение.

" Лей и Микаела са вървели от спирка на метрото към хотела вечерта, когато са били застрашени от мъж с нож. Той е изглеждал под въздействието на някакви опиати ", съобщи треньорът.

След края на шампионата Фостър, който бе сменен на поста си от Скот Робъртсън, увери, че околните му са съумели да се оправят със обстановката " умерено, само че твърдо ", като " младият мъж е избягал ".

По време на надпреварата той не бе споменавал за експанзията. Тимът на Нова Зеландия стигна до край, който загуби от тима на Република Южна Африка с 11:12. " Като семейство държим да подчертаем, че този случай не скапе престоя ни във Франция, който беше положителен ", заключи Фостър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР