Съпругата и агент на нападателя Мауро Икарди - Уанда Нара,

...
Съпругата и агент на нападателя Мауро Икарди - Уанда Нара,
Коментари Харесай

Уанда Нара: Имах скрит коз под ръкав

Съпругата и сътрудник на нападателя Мауро Икарди - Уанда Нара, изясни, че прекосяването на аржентинеца в редиците на френския първенец Пари Сен Жермен е било изненада за всички, с изключение на за нея.

Икарди беше забъркан в една от най-заплетените саги на миналото трансферно лято. На стрелеца му беше оповестено, че той няма да бъде изпозлван в Интер, което го принуди да си търси нов клуб. Поради затрудненията при покупко-продажбите сред Интер и директни съперници в италианския шампионат обаче нещата се проточиха до последния ден ан европейския трансферен прозорец.

В последна сметка Икарди беше показан като състезател на първенеца на Франция. Неговата брачна половинка и сътрудник Уанда Нара описа, че тя е имала спокойствието, че всичко ще се развие положително.

"Причината да очаквам до последния миг е, тъй като имах прикрит коз под ръкав от самото начало. Никой не знаеше за договорката, дори и децата ни ", съобщи тя.

"Мауро си подготви дребен куфар и отпътува за Париж. Децата учат в Милано, тъй че ще би трябвало да пребивавам сред Париж и Милано. От трите варианти, които имахме, Париж беше най-лошата, защото би трябвало да остана с децата в Милано. За сметка на това обаче считам, че беше най-хубавата алтернатива за Мауро, а това е най-важното сега ", приключи Нара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР