Съпругът й Славчо, за когото се твърди, че е виновник“

...
Съпругът й Славчо, за когото се твърди, че е виновник“
Коментари Харесай

Всички Се Чудеха От Къде Се Появи, Но Най-Накрая Лъсна Истината За Гинка Върбакова И Съпругът Й Славчо!

Съпругът й Славчо, за който се твърди, че е „ провинен “ за скандалната договорка, е получил тапия за математик от същото висше образователно заведение.

Адвокат Иво Лулчев, който е дълготраен другар на двойката милионери, споделя, че двамата се срещнали, до момента в който следвали. Искрите сред тях пламнали от първия момент и те сключили брак скоро след запознанството си.

Адвокатът отхвърли изказванията, че Върбакови живеят в Пазарджик. Още преди години продали всичко, което имат там. Семейството се преместило в София.

Кандидат-собственичката на ЧЕЗ и брачният партньор й Славчо имат двама сина. Големият Слави е на 17 години, а по по-малкият е Иван. Първият е кръстен на баща си, а другият – на дядото по бащина линия.

Още като студент мъжът на Гинка показал бизнес усет. С татко си Иван се занимавали с развъждането на лук и с помощта на това се издържали.

Той има сестра Малина, която също взе участие в ръководството на фамилните компании.

Гинка също има и сестра. Любопитно е, че тя е нейна двойничка. Теодора също е деен участник в бизнеса на Върбакови. Тя е по-голяма от Гинка и по специалност е магистър инженер.

Преди време се занимавала със спортни залози, написа „ Ретро “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР