Съпругът на Златка Райкова – Карен Хачатрян продължава да печели

...
Съпругът на Златка Райкова – Карен Хачатрян продължава да печели
Коментари Харесай

Карен Хачатрян не е никакъв бизнесмен, милионите му, са от черното тото

Съпругът на Златка Райкова – Карен Хачатрян продължава да печели съществени суми от спортни залози. От началото на актуалната година мургавелкото, който е някогашен тенисист има „ Телеграм група “, в която събира пари от баламурниците за спортни залози.

 

Русата Златка несъмнено не пропуща да популяризира бизнеса на мъжа си, както и да подканя почитателите си да станат част от групата, в която да „ генерират облаги “, отбелязвайки, че местата са лимитирани. Според изказванията й, имат програмен продукт, който открива сбърканите коефициенти в куп спортове.

Специалист разяснява, че даже да не е нелегално, това си е чиста проба пирамида. Твърдението на Карен, че улавя сбъркани коефициенти, е недоказуемо, с изключение на, в случай че не работи с някой вътрешен човек, който му пее информация от букмейкъра, което към този момент е нелегално.

 

Истината е, че Карен Хачатрян не произлиза от богато семейство, както бе тиражирано от медиите, а се прехранва посредством черно тото и противозаконни залози. Името му бе забъркано в далаверите още преди години. Той бе упрекнат, че сред 2017 и 2019 година е взел участие в 5 уговорени мача и даже е подканвал други играчи да не поставят оптимални старания в срещите си и неведнъж е отказвал подпомагане на организацията TIU (Tennis Integrity Unit).

 

Поради тази причина той е с доживотна възбрана за спорт и преди години му бе наложена санкция в размер на 250 000 $, която заплати. По-малкият му брат пък бе упрекнат в корумпиране на различен тенисист, даване на погрешна информация и залагане на мачове.

 

Бившата плеймейтка Златка Райкова, която забременя на третия месец от началото на връзката си с арменеца, не обича да приказва доста за фамилията му и в частност с какво тъкмо се занимава той и с какво си изкарва прехраната. Макар русокоската да го показва като предприемач, инспекция сочи, че първата компания на мургавелкото е учредена преди година и към момента се води на загуба. И въпреки арменецът публично да няма доходи, води демонстративно демонстративен първокласен метод на живот, приходите за който явно идват от уговорените мачове.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР