Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори

...
Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори
Коментари Харесай

Мъжът на здравната министърка се пусна по бански!

Съпругът на здравната министьрка Асена Сербезова се оказа по-суетен даже от самата нея. Бизнесменът Петър Сербезов е обожател на козметичните и разкрасителни процедури и не се тормози да споделя в интернет пространството, че се подлага на такива, въпреки за мнозина мъже това да е табу.

Богаташът обича да разпуска освен с лечения за лицето, само че и със спа процедури. Определено джакузитата, чийто максимален почитател е Митьо Пищова, също са му обичано място за релакс и в обществените си мрежи той е събрал цяла изложба с фрагменти в бълбукащата вода.

Мъжът на Асена Сербезова очевидно държи на външността си и не изпитва неудобства да театралничи по бански, демонстрирайки мускули. Нищо от милионерския начин на живот не е непознато на Сербезов - скъпи коли, лъскави часовници, почивки и безкрайни нощни гyляи.

Както „ Ретро “ пръв път разкри, за 50-годишнината си брачният партньор на здравната министърка вдигнал обилен прием в кръчма с жива музика и реализатори, кючекини и чеверме. Няколко месеца по-рано пък с професорката се оженили на тузарска женитба в частно винарско шато, от която се завъртяха видеоклипове и фотоси в обществените мрежи. От тях стана видно, че младоженците са бушували до ранни зори с кючеци, щедро количество алкохол и музика. След като обаче купонджийските им подвизи станаха публично притежание, компрометиращите видеа бързо бяха изтрити от интернет пространството.

Същата орис сполетя и фотосите на Петър Сербезов , на които той позираше с колите си за по над 200 хиляди лв. и с швейцарски баровски часовници „ Ролекс “ за 30-40 бона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР