Съпругът на Венета Райкова, с който тя обяви, че се

...
Съпругът на Венета Райкова, с който тя обяви, че се
Коментари Харесай

Кой е мъжът, който Венета заряза?

Съпругът на Венета Райкова, с който тя разгласи, че се разделя след 13-годишен брак през вчерашния ден, е много познато име в българските всемирски среди. Тихомир Георгиев, по-известен като Тишо от първия сезон на „ Биг брадър”, е роден на 17 април 1973 година в София. След края на риалитито животът му се промени изцяло – първо се изясни обществено в обич на тв водещата Венета Райкова, след което двамата се ожениха. Той управляваше индийския си ресторант „ Тадж Махал”, а сега е началник на верига казина.



Тихомир с татко си

„ Първата ни среща беше на 31 декември 2004 година и дружно посрещнахме новата 2005 година в моя ресторант „ Тадж Махал”. Влюбих се в нея от пръв взор, а преди този момент, до момента в който участвах в „ Биг брадър”, просто съм казвал, че имам благосклонности и я одобрявам като жена, само че влюбването е по-сериозно нещо”, споделя е Георгиев в изявление. Венета пък снима първата си среща и я пусна съвсем напълно в предаването, което тогава водеше-„ Горещо”.Преди сина им Патрик да се появи на бял свят, Тишо взема решение да подаде молба за бракоразвод. Това се случва през 2007 година, откакто двамата вземат участие в нов сезон на „ Биг Брадър”, където продуцентите загатват, че Венета е имала връзка с Тодор Славков.



Малкият Тишо(вляво) с брат си

„ Причината е, че по това време към момента напасвахме характерите си един към различен и постоянно се карахме за дребни неща. Изкарахме цяло лято разграничени, а когато се събрахме, никой не е желал амнистия от другия, просто осъзнахме, че не можем един без друг”, изяснява решението си той. Райкова пък сама е признавала неведнъж, че първа е почнала сдобряването, като се появила на летището при връщането на мъжа си от Куба, където бил с другари и си го прибрала вкъщи.



След тази преживелица двамата непрестанно демонстрираха, че са крепко и мощно семейство и обкръжават сина си с доста обич. Тишо постоянно е отхвърлял намеците, че Патрик е дете, заченато ин витро. Той е безапелационен, че са съумели да го създадат единствено за три месеца, откакто осъзнали, че са подготвени да бъдат родители. Днес той е второкласник и се учи чудесно. Заради него родителите му се зарекоха, че няма да дават изявленията за развода си, в който множеството им почитатели към момента отхвърлят да повярват.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР