Съпругът на Севдалина Арнаудова Делян Димитров с коментар за обиска

...
Съпругът на Севдалина Арнаудова Делян Димитров с коментар за обиска
Коментари Харесай

Съпругът на Арнаудова: Полицаите обясниха, че обискът можел да стане и през деня, но им е наредено да стане по този начин

Съпругът на Севдалина Арнаудова Делян Димитров с коментар за обиска в дома на медийния консултант на Бойко Борисов, излъчен по NOVA. Той изясни, че полицията е търсила документи, уличаващи Борисов, Владислав Горанов и Васил Божков.

" Иззеха командировъчни на брачната половинка ми, телефони - остарели и нови, някакви флашки. Провериха цялата къща ", уточни Димитров. Той изрази недоволството си от метода, по който е осъществен обискът в дома им: " Докато вечеряме с моето дете, на осем години.

Влизат у дома при детето ми… То стартира да плаче и да бяга ", изясни брачният партньор на Арнаудова. Димитров разкри, че е попитал служителите на реда дали не е могло да извършат претърсването денем, получил отговор: " По принцип може и по този начин да го вършат и по този начин са го правили”. Но в този момент трябвало по този метод. Наредено им е ", разясни той.

Съпругът на Арнаудова съобщи, че органите на реда са претърсили единствено служебния му автомобил. " Слязоха, снимаха номера и го пратиха. След няколко минути излезе информация, че е открит джип на " Аркад " в дома на Севдалина Аранудова ", изясни Димитров.

Той удостовери, че джипът е на компанията, строила " Балкански поток”, и посочи по какъв метод се е озовал у него. " Когато завърши планът, те ни дадоха техни коли, които бяха взели на лизинг, с цел да ги употребяваме.

Както дадоха на нас джипове и пикапи за регионите в страната. Така и дадоха на Министерството на екологията и на Агенцията по горите. Дали са ни да ги употребяваме, не знам каква е тази бомба ", акцентира той.

Димитров попита: " Ние какви сме, нарушители ли сме, погазил съм Конституция ли ". И посочи: " Не знам какво ще измислят, живеем в народна власт. Всичко е с цел да се отнеме вниманието от значимите неща”, безапелационен е той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР