Съпругът на принцесата на Норвегия Марта Луиз — Ари Бен

...
Съпругът на принцесата на Норвегия Марта Луиз — Ари Бен
Коментари Харесай

Брутален! Палавникът Кевин Спейси Налетял И На Принц!

Съпругът на принцесата на Норвегия Марта Луиз — Ари Бен направи скандални самопризнания за Кевин Спейси. Бившият принц на Норвегия, който сега се развежда, показа, че по време на публична вечеря, артистът му пуснал ръка.

Разкритията идват единствено няколко седмици откакто Спейси бе изобличен, че протяга ръка на мъже. Въпросната вечер, артистът е хазаин на банкет във връзка Нобелова премия в Осло. Присъстват също по този начин и Марта Луиз, както и брачният партньор й Ари Бен.

„ Имахме доста забавен диалог, той беше седнал до мен “, споделя Бен. „ След пет минути той ми сподели: Хей, дано да изпушим по една цигара. И ми пусна ръка под масата “, споделя още той.

Бен, който е непушач, е толкоз сюрпризиран от дейностите му, че едвам съумява да каже „ Може би по-късно? “, с цел да се измъкне от неловката обстановка, написа разкрития.ком.

Принцът на Норвегия е 15-тия човек, който упреква Кевин Спейси в принуждение и посягане. След като през октомври артистът Антъни Рап упрекна Спейси, че му е посягал, когато е бил 14-годишен. След него, близо 15 мъже споделят, че са били жертва на посягане от страна на артиста.



Заради абсурда Кевин Спейси бе уволнен от сериала „ Къща от карти “, както и от драмата за петролния магнат Жан Пол Гети. Наложи се незабавно да бъде сменен от Кристофър Плъмър, с цел да бъде избавен планът.

Принцът на Норвегия и брачната половинка му Марта Луиз са женени от 2002 година и имат три деца. От август предходната година двойката разгласи, че са разграничени поради отчуждение. В момента съпрузите са в развой на бракоразвод.

Разкритията на някогашния принц на Норвегия шокираха мнозина. А не са малко и тези, които жигосаха Кевин Спейси поради нездравото му увлечение към млади мъже. Някои даже го посъветваха да потърси помощ и да се лекува.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР