Съпругът на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на

...
Съпругът на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на
Коментари Харесай

Осъдиха съпруга на Нанси Пелоси за шофиране в нетрезво състояние

Съпругът на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси беше наказан на пет дни затвор, откакто се призна за отговорен за шофиране в нетрезво положение.

82-годишният Пол Пелоси призна, че е карал под въздействието на алкохол и е предизвикал телесни повреди, откакто катастрофира с поршето си в окръг Напа, Калифорния, през май 2022 година

Сделката за признание на виновност икономисва на мултимилионера по-сериозно обвиняване. Пелоси е женен за госпожа Пелоси, най-възрастната демократка в Конгреса на Съединени американски щати, от 1963 година

Съгласно съглашението той няма да изтърпява в допълнение наказване отнемане от независимост.

Нощта, която е прекарал в пандиза след злополуката на 28 май, ще се брои за два дни. Още два дни бяха приспаднати за положително държание, а последният ден ще бъде изтърпян посредством полагане на осем часа общественополезен труд.

На Пелоси, създател на компания за рисков капитал, също по този начин се постанова тригодишен изпитателен период, той е длъжен да посещава тримесечен курс за заплахите от шофиране в нетрезво положение и би трябвало да заплати към 7000 $ обезщетение.

Той няма да изгуби шофьорската си брошура, само че ще би трябвало да употребява устройство за запалване на автомобила си, което изисква инспекция на алкохолната проба в издишания въздух, преди моторът да се възпламени.

Нанси Пелоси не беше в съда за чуването на присъдата през вчерашния ден.

Катастрофата е станала в Оуквил, Калифорния, когато е излизал от вкъщи на дълготраен другар и донор на демократите.

Според полицейския отчет той е блъснал черното си Порше в джипа на различен водач покрай дома му. Съобщава се, че и двете транспортни средства са били съществено развалени. По това време госпожа Пелоси е била на другия завършек на страната, в Роуд Айлънд, където е произнасяла тирада при завършването на университета Браун.

От нейния офис отхвърлиха да дадат какъвто и да е коментар, като се изключи че това е " частен въпрос ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР