Съпругът на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес

...
Съпругът на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси е бил пребит при нападение с взлом


Съпругът на председателката на Камарата на представителите на американския Конгрес Нанси Пелоси е бил грубо пребит от нападател, който нахлул в дома им в Сан Франциско рано тази заран, заяви Асошиейтед прес.

82-годишният Пол Пелоси е в болница и се чака да се възвърне изцяло, заяви представителят на Нанси Пелоси Дрю Хамил. Според осведомени със случая той е получил пострадвания след удари с чук в региона на главата и тялото.

По това време Нанси Пелоси не е била в жилището. Хамил съобщи, че нападателят е арестуван, а претекстовете му се проверяват.
Нанси Пелоси със брачна половинка си
Снимка: Getty Images

" Председателката и нейното семейство са признателни на първите притекли се на помощ и на медицинския личен състав и желаят да запазят персоналното си пространство в този миг ", се споделя в изказването на Хамил, представено от Българска телеграфна агенция.

Нанси Пелоси се завърна във Вашингтон тази седмица след конференция по въпросите на сигурността в Европа.

Макар събитията към нападението да са неразбираеми, случаят повдига въпроси за сигурността на членовете на Конгреса и техните фамилии, защото заканите към законодателите доближиха най-високите си равнища съвсем две години след щурма на Капитолия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР