Съпругът на Пол О`Грейди разказа как не е могъл да

...
Съпругът на Пол О`Грейди разказа как не е могъл да
Коментари Харесай

Защо съпругът на Пол О`Грейди не можеше да напусне къщата си три седмици след смъртта на звездата

Съпругът на Пол О`Грейди описа по какъв начин не е могъл да напусне къщата си три седмици заради изливането на обич от почитатели.

Телевизионната звезда умря преди една година, откакто получи неочаквана сърдечна аритмия, на 67 години. И в широкообхватно изявление за Mirror с Том Брайънт - което можете да прочетете тук - Андре Портасио приказва за какъв брой беше учуден от реакцията на публиката.

„ Не можех да изляза от къщата в продължение на три седмици, тъй като хората идваха да оставят цветя, картички или даже дребни дребни кучета “, споделя той. „ Това просто затвърди какъв брой известен и доста обичан беше той. “

Андре сподели, че след гибелта на Пол е било мъчно. В изявлението той споделя по какъв начин рожденият ден на Пол през юни е бил ужасяващ миг и той е считал, че е задоволително мощен за Коледа и е поканил цялото семейство на Пол, единствено с цел да анулира и да прекара деня самичък.

„ Опитах се да се преструвам, че не се случва. Просто седях с възприятията си “, споделя той. Андре сподели, че намира разтуха в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР