Съпругът на носителката на рекордните в Оупън ерата 23 титли

...
Съпругът на носителката на рекордните в Оупън ерата 23 титли
Коментари Харесай

Съпругът на Серина направи нещо неочаквано и драстично

Съпругът на носителката на рекордните в " Оупън ерата " 23 трофеи от " Големия шлем " Серина Уилямс - Алексис Оханян, направи нещо фрапантно. На фона на всеобщите, излезли отвън надзор, митинги, свързани със гибелта на Джордж Флойд, съоснователят на уеб страницата Reddit взе решение да подаде оставка и да напусне Борда на шефовете на компанията. Той прикани да му бъде открит тъмнокож заместител.

View this post on Instagram
A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on Jun 5, 2020 at 9:24am PDT

" Преди 15 години станах съосновател на Reddit с желанието да оказа помощ на хората да намерят общественост, към която да принадлежат. Един просрочен опит да направиш вярното нещо. Правя това за мен, за моето семейство и за моята страна. Казвам това като татко, който има потребност да даде отговор на щерка си, когато тя попита: " Какво направи ти? ".

View this post on Instagram
A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on Jun 1, 2020 at 8:11am PDT

Подадох оставка като член на борда на Reddit, насърчих ги да запълнят освободената позиция с черен претендент и ще употребявам бъдещите ми облаги от Reddit в работа на черната общност, основно, с цел да бъде обуздана расовата ненавист. Започвам с подаяние от 1 милион $. Вярвам, че отдръпването в действителност може да бъде лидерско деяние от страна на хора, намиращи се на мощни позиции сега. Към всички, които се борят за поправянето на нашата счупена нация: не спирайте ", показа в Instagram и Twitter Оханян.
Самата Серина пък поддържа брачна половинка си и съобщи, че е горда с него. Тя е сигурна, че и щерка им също ще се гордее с татко си, когато порасне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР