Съпругът на Никола Стърджън е бил повторно арестуван при разследване

...
Съпругът на Никола Стърджън е бил повторно арестуван при разследване
Коментари Харесай

Съпругът на Никола Стърджън Питър Мърел е арестуван отново при полицейско разследване на финансирането на SNP

Съпругът на Никола Стърджън е бил наново задържан при следствие на финансирането и финансите на Шотландската национална партия, както се схваща.

Питър Мърел, някогашен основен изпълнителен шеф на SNP и брачен партньор на някогашния първи министър госпожа Стърджън, беше задържан от шотландската полиция през април предходната година, до момента в който чиновниците проверяват договореностите за финансиране на националистическата партия. Известно е, че той е бил наново задържан в четвъртък по отношение на следствието на финансите на партията.

В изказване по отношение на следствието на финансите на Шотландската национална партия шотландската полиция сподели: „ 59-годишен мъж през днешния ден, четвъртък, 18 април 2024 година, беше наново задържан по отношение на продължаващото следствие на финансирането и финансите на Шотландската национална партия.

„ Мъжът, който преди този момент беше задържан като обвинен на 5 април 2023 година, беше арестуван в 9.13 сутринта и е разпитан от детективи от шотландската полиция.

„ Въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР